Svenska bettingsidor

I Sverige råder det en enorm bettingkultur och har gjort ett bra tag. Svenskar är galna i att betta och det har lett till att flera svenskar fått stor kunskap om spel och betting och startat spelbolag. Idag dominerar flera svenska bettingsidor marknaden. Vilka är de största svenska aktörerna och vad kännetecknar dem? Vem är bäst på betting och odds? Vi grävde djupare hos några av de stora elefanterna och kom fram till följande lista:

LeoVegas

Ett spelbolag som grundades 2012 med ett lejon som omfamnar den orangea loggan. Idag är Dolph Lundgren ambassadör för spelbolaget som bara fortsätter att plocka andelar. Sedan ett tag tillbaka erbjuder man också livestreamad sport och har flera tunga rättigheter inom såväl fotboll, tennis och hockey plus flertalet andra sporter. Betta live eller pre game och naturligtvis finns cashout också för den som vill ta ut pengarna innan matchen är slut.

Unibet

Spelbolaget Unibet grundades 1997 och är idag en del av mäktiga Kindred Group. Glenn Hysén har varit ansiktet utåt för den svenska bettingsidan i över 10 år. Unibet är ett av de absolut mest populära spelbolagen när det kommer till betting på sport och sponsrar flera evenemang. Från och med 2020 är man sponsor för allsvenskan i fotboll vilket innebär ännu mer utrymme i den svenska sportvärlden. Hos bettingsidan finns allt inom betting på samtliga sporter och självklart ett komplett utbud av live betting, livestreamad sport, sportsbook, bingo, virtuella sporter, casino, lotterier och mycket mer. Nya kunder kan välja mellan olika välkomstbonusar beroende på vad som föredras.

Betsson

Sveriges kanske största koncern med flera tungan namn som Nordicbet men det är framförallt Betsson som är den riktigt stora. Bettingsajten är huvudsponsor för SHL, Sveriges högstaliga i ishockey. Man är också en aktör som har allt man kan förvänta inom odds inklusive flera roliga kampanjer som förgyller spelupplevelsen rejält. Sarah Sjöström och Måns Zelmerlöw är ambassadörer för spelbolaget och har synts i flertalet reklamer för Betsson. Två tunga profiler som representerar en gigant.

Bethard

Precis som LeoVegas grundades Bethard 2012 men det var först 2018 som det började ta fart ordentligt för bettingsajten. Det var nämligen då Zlatan Ibrahimovic gick in som delägare och blev den stora profilen spelbolaget drömt om. Sedan dess har företaget växt enormt och idag räknas man bland de riktigt stora. Bettingsidan bockar av alla krav på listan ett etablerat spelbolag behöver, inklusive livestreamad sport, live betting, statistik, oddsbonusar, kampanjer, ett gigantiskt utbud av odds och betting, och naturligtvis cash out. Prova ett spelbolag på uppgång genom att välja Bethard.